4 квітня 2016 р.

Інтерактивна школа творчого вчителя

Онлайн-проект
З 28 березня 2016 року видавництво "Ранок" започатковує проект «Інтерактивна школа творчого вчителя» на базі постійно діючої вебінарної платформи. У межах проекту планується проведення щомісячних педагогічних онлайн майстер-класів від провідних авторів навчально-методичної літератури видавництва «Ранок», а також видавництва «Літера ЛТД», Видавничої групи «Основа».
У межах проведення зазначених онлайн-заходів педагоги зможуть залучитися до діалогу з провідними авторами, отримати практичну інформацію щодо проведення уроків за актуальними темами, у тому числі з використанням нових навчально-методичних комплектів для 4 і 7 класів. Записи вебінарів розміщуватимуться у вільному доступі на сайті interactive.ranok.com.ua у розділі «Дистанційні курси» для подальшого використання в роботі педагогічними колективами.
Участь в онлайн-заходах є безкоштовною. Для того щоб взяти в них участь, а також отримати надалі сертифікат, необхідно зареєструватися за адресою: http://www.ranok.com.ua/webinar.html/.

Немає коментарів:

Дописати коментар