18 листопада 2015 р.

Конкурс "Вчитель -новатор"!!!

На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України проводить щорічний конкурс «Вчитель — новатор», мета якого — опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
     Інформаційний партнер конкурсу – цифрове видавництво МЦФЕР, науково-методичний журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї», «Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах».
     Учасниками конкурсу є педагогічні працівники та закладів освіти будь якої форми власності та студенти педагогічних навчальних закладів, науковці.
      Для участі необхідно до 01.02.2016 року:
       Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Також буде відзначено і лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають електронний сертифікат учасника Конкурсу.
    Ви можете ознайомитись із Положенням про конкурс. Із зразками минулорічних конкурсних робіт ви можете ознайомитись у тематичній дискусії на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні» (потрібна безкоштовна реєстрація).
      Бажаємо успіху всім учасникам конкурсу і готові надати додаткові відомості за запитом.
За довідками звертайтесь a.kocharyan@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар